Veer Apotheek heeft twee vestigingen in Zwijndrecht: Veer apotheek Walburg en Veer apotheek De Tienden. De laatste locatie is gespecialiseerd in het leveren van farmaceutische zorg aan zorginstellingen. Vanuit deze locatie werken wij intensief samen met diverse zorginstellingen in de hele regio.

Kwaliteit

Door optimale farmacotherapie en farmaceutische patiëntenzorg willen wij als apotheek de ‘kwaliteit van leven’ en de ‘lengte van leven’ van onze cliënten verbeteren. Wij zijn ons ervan bewust dat wij medeverantwoordelijk zijn voor de reputatie en kwaliteit van de zorginstelling waar onze cliënten verblijven.
Veer Apotheek Zwijndrecht is méér dan een leverancier van geneesmiddelen. Wij stellen zeer hoge eisen aan de medicatieveiligheid en leveren een actieve bijdrage aan de diverse zorgprocessen. We vervullen een adviserende en toetsende rol bij het toedienen van geneesmiddelen, het beheer van (nood)voorraden en de diverse procesbeschrijvingen en protocollen in het kwaliteitshandboek.

Samenwerking

Goede farmaceutische patiëntenzorg moet doelmatig, aantoonbaar, kostenbewust en van een hoog kwalitatief niveau zijn. Om dit optimaal uit te voeren is een professioneel en gemotiveerd apotheekteam nodig, evenals een goede samenwerking met andere betrokken zorgverleners. De samenwerking is persoonlijk en transparant. Verantwoordelijkheden zijn besproken en vastgelegd.

Kwaliteit en certificering

Er zijn veel zaken waar elke zorginstelling mee te maken heeft. Afspraken met betrekking tot nacht- en weekenddiensten & de daaruit voortvloeiende medicatieopdrachten, ICT, gegevensuitwisseling tussen de betrokken zorgverleners, harmonisatie van werkwijzen, IGZ enzovoorts. Wij hebben zelf veel kennis in huis, maar hebben ook intensief contact met verschillende instellingen in de regio. De Veer apotheek zal harmonisatie en kennisoverdracht faciliteren waar mogelijk met respect voor de identiteit en marktpositie van elke zorginstelling. Standaard waar mogelijk, maatwerk waar gewenst! De Veer apotheek is gecertificeerd volgens de nieuwste HKZ-norm: HKZ Certificatieschema Openbare Apotheken versie 2015.
Contact zorginstelling

Kunnen wij misschien ook iets voor uw zorginstelling betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Dhr van der Kaaden, apotheker.

Persoonsgegevens

Uw vraag

Privacy voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
17-07-2023
Veer Apotheek afhaalpunt Bewustwinkelen.nl
hello world!
Bewustwinkelen Zwijndrecht in Winkelcentrum Walburg heeft de deuren definitief gesloten. De webwinkel van bewustwinkelen.nl biedt een assortiment van ruim 67.000 drogisterijproducten. Afhaalpunt Bewustwinkelen.nl Veer Apotheek is een officieel afhaalpunt van Bewustwinkelen. Bestel uw producten online op www.bewustwinkelen.nl, en laat gratis bezorgen bij Veer Apotheek & Drogist Walburg. Over Bewustwinkelen.nl Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim […]
01-07-2023
Tijdelijke werkzaamheden Veer Apotheek Walburg (7 - 15 juli 2023)
hello world!
Vestiging gedeeltelijk geopend van vrijdag 7 t/m zaterdag 15 juli 2023 Tussen maart en mei 2022 heeft er een verbouwing plaatsgevonden in de Veer Apotheek-vestiging in Winkelcentrum Walburg. Na afloop van deze verbouwing is een aantal aandachtspunten aan het licht gekomen.  Werkzaamheden juli 2023 Tussen vrijdag 7 juli en zaterdag 15 juli 2023 zullen herstelwerkzaamheden worden […]
17-12-2022
Vergoeding van Vitamine D verandert
hello world!
Als u vitamine D gebruikt, dan moet u deze met ingang vanaf 1 januari 2023 zelf betalen. Dit is in mei 2022 besloten door Rijksoverheid. Wij hebben hieronder de belangrijkste informatie over uw Vitamine D-gebruik en -vergoeding opgesteld: Waarom is vitamine D belangrijk? Ons lichaam krijgt vitamine D binnen uit voedsel en zonlicht op de […]
Copyright © 2023 All Rights Reserved
Bel ons
Inschrijven
Veer Apotheek Walburg
Veer Apotheek De Tienden
Terug >
pencilenvelopephone-handsetcalendar-full